onsdag, augusti 19

Off topic; mer semester


Okej nu börjar semestern lida mot sitt slut. Smutsiga trean (Mimi, jag och vår bästis Karin) har skitat ner södermalm och stora delar av gullmarsplan de senaste dagarna så nu är det dags att börja jobba igen. Stockholm var som vanligt, inte the capital of scandinavia, men ändå okej. Höjdpunkter: bar el mundo och min lunch just nu från Gooh! Hursomhelst, Mimi stannar kvar i stan och går på mässor - econow och smaklust, medan jag styr upp grejerna på Vallis till helgen. Snart är det september och vi fortsätter kreera kulinariskt vid hallandsåsens fot. Boka gärna bord på fredagar och lördagar. Höstens meny kommer upp inom kort! 

måndag, augusti 17

Stan är okej


Under smutsiga treans kära återseende har vi mest ätit kantareller och druckit riesling. Och gått en promenad i Årsta där vi hittade såväl luktärt som malva bland kolonilottorna. Och ett rådjur på två meters avstånd! Känns som hemma.

Semester


Jag ursäktar, som sig bör, för bloggtorka. Vi har semester nu och tillbringar den här i det här lilla huset söder om söder. Tillsammans med clownerna som bor här ska jag laga nåt med alla kantareller som Mimi kommer med om några timmar. Nyplockade från de östgötska skogarna. Kulinariskt i övrigt blir det nog som vanligt när vi är i stan - Judit och Bertil