tisdag, maj 4

Djungeltrumman!

Ojoj. Vallisbloggen har nu kommit ner till till cirka en uppdatering i månaden. Inga recept eller matkreationer idag men folket: misströsta ej ty nerverna spänns inför sommarsäsongen. Djungeltrumman slår nu ett slag för vår kära Klovn Karin från Knäred. Du som följt med oss några år känner kanske igen Karin, som tidigare struttade runt i spetsförkläde bland rosenbuskarna för att skänka kaffe och kaka till var gäst. Numera har hon vandrat vidare i livet, inte så lite heller: från servitris till gränslös clown med hela världen som palett.
Förutom att vi ser på Karin som en del av vår stora härliga vallisfamilj är hon en inspirationskälla som få. I sommar har vi den äran att presentera Karin och vännen Camilla på trädgårdscenen som förespråkare för clowner utan gränser. De tu håller en barnens kulturdag 10:e juli. Ett sidospår i sitt arbete för att återbringa skrattet på platser där det sedan länge har tystnat. Läs mer om beundransvärda clowner utan gränser här. Läs Karins och Camillas blogg från sin resa till Rwanda och Burundi här. Klä barnen i kläder efter väder och pallra er till oss 10:e juli. Oavsett ålder kan jag garantera dig att du kommer uppskatta och minnas den här dagen. Välbekommet!

1 kommentar:

  1. Wow! Det star om mig, sa fint. Jag langtar till sommaren och till er och Vallis. Kanske kommer det dyka upp tva overraskningar pa barndagen i Vaxtorp ocksa. Vem vet?
    Kramar fran Karin och Uganda

    SvaraRadera