onsdag, juli 20

Två favoriter

Två förrätter som smakar Vallåsensk sommar:
Ängamat och Lerpottasill

Till ängamaten serverar vi våra egna finfina primörer med en smakrik buljong som serveras vid bordet. Är ni flera som beställer lerpottasill får ni det i en stor potta att dela på, såhär:

6 kommentarer:

  1. det ser asgott ut och jag vill komma ner! Meeeen kan inte! Kanske v. 32, är du där då?

    Nimmi.

    SvaraRadera
  2. Vilka datum? Jag vill också att du ska komma ner!

    SvaraRadera
  3. Ska verkligen se om jag kan komma dit också - lerpottasill!!

    SvaraRadera
  4. Åh vad det är sjukt hur man hittar bloggar... I somras blev jag och min man besatta av Epasote, försökte googla upp namnet på svenska och hittade er - Mimi och Pär - och den skitfina och roliga introduktionen till citronmålla.
    Hoppas allt är bra!

    SvaraRadera
  5. Hallå Elin! Hoppas du fick några tips. Jag har blivit ganska bra på använda den sedan vi först fick den i örtagården (för två år sedan tror jag?) och började blogga förvirrat om den. Fantastisk ört på alla sätt och vis. Allt är bra här. Jag ska resa till Kina och äta mig fram tills jag inte kan annat än rulla hela vägen hem. Allt goth med dig? xx

    SvaraRadera