torsdag, augusti 13

En Pollock?


Konst är ju som sagt det vi älskar näst efter mat här på Vallis. Idag freestylade jag med ett torsktillbehör eftersom chefen var på annat håll. Fint va? Jag passar på att göra en Jens Linder och utlysa en tävling med frågan: vad är detta konstverk för något? Vinnaren får en dejt med mig och en bukett blommor. (ätbara naturligtvis)

10 kommentarer:

  1. ringblommor och blåbär i grädde, men kanske något mer avancerat... jag ska fundera på det här

    SvaraRadera
  2. Pollock är ju dessutom min favvokonstnär, jag borde veta det här. Dessutom vill jag ha dejten!

    SvaraRadera
  3. peut etre... eller alltså du får snart inga fler chanser. du kan ju dessutom fuska!

    SvaraRadera
  4. Ringblommor och lavendel i alla fall (eller är det blå blåklint kanske?). Jag tror att du ska mixa det tillsammans med salt. Eller möjligtvis socker, men då är torsken gravad. Eller är det vita vispad äggvita? Jag vet inte, det var inte världens skarpaste bild direkt. :)

    SvaraRadera
  5. Tycker att intresset för den här tävlingen (och en dejt med mig) varit lite väl svalt :). I övrigt bra gissningar. Rätt svar är en jordärtskockspuré med ringblommor, jadå!, och blommor från anisisop. Med såklart anissmak men också en viss ton av viol!

    SvaraRadera
  6. Va? Jag vill ju ha en öl med dig ju - jag ansträngde mig så för att se vad det var på bilden att ögonen började rinna. :) Kunde väl inte jag gissa att det var jordärtskospuré när det såg ut som fetvadd, heller!

    SvaraRadera
  7. Men kan man äta fetvadd? Kan man äta fetvadd? Och om, vilken blomma skulle det passa med? Nåväl, det går bra att dejta mig hela hösten - på vallis vill säga. Kom förbi på en öl om du är i Våxtorp!

    SvaraRadera
  8. Jag tror man blir lite torr i munnen av fetvadd. Så någon riktigt saftig eller salivstimulerande blomma kanske? Blommande portlak, det borde väl vara vätskerikt?

    Jag ska definitivt försöka ta mig till Vallåsen, även om min man kanske blir lite grinig av att jag ska dit på dejt. :)

    SvaraRadera
  9. Blommande portalk är ingen dålig idé, den vi har utanför fönstret verkar dock inte blomma ännu! Dessutom är portlaken fullproppad med massa nyttiga omega-fetter, om man nu gillar det!

    SvaraRadera